top of page
VIA Montasje

montering

Velkommen til VIA Montasje

Via Montasje har over 30 års erfaring innen montering av restauranter, hoteller, konferansesaler og butikker. Gjennom vår kunnskap og brede erfaring leverer vi løsninger av høy kvalitet og flott design. Noen ganger ordner vi leveransene og andre ganger er vi kun utførende for fabrikker / leverandører. Systemvegger / system himlinger og snekkerarbeider utføres også !   

Noe av det vi monterer:
Konferanserom

Konferansesal

Vi har vært med på og innrede mange konferanserom med spesial tilpasset innredninger fra flere levrandører. Har hatt ett fint sammarbeid med Treprosjekt AS - Vågane Viste as - M.Eikeland og Treverket as på mange flotte møterom / konferansesaler.

Kontor

Kontor

Innen kontormøbler og  rullearkiver katogorien så er vi ett utførende firma som utfører arbeider for flere av kontormøbelfirmaene i rogaland. Har hatt ett tett og godt sammarbeid i flere år med  M,Eikeland as og Nor Engros Kjosavik as samt ett litt løsere sammarbeid med noen av de andre aktørene på kontorinnredninger.

Kinosal

Kinosal

Vi har hatt samarbeids-avtale som monterings-arbeider i Norge med Skeie as i nærmere 20 år. Vi monterer auditoriumstoler og kinostoler i hele Norge.

Les mer her..

Restaurant

Hotell og Restaurant

Innen hotell og resturanter så monterer / instalerer vi produkter som Treprosjekt as og Vågane / Viste as selger og produserer.Mange flotte spesialinnredinger til resturanter - resepsjoner og bardisker etc. 

Butikkinnredning

Butikkinnredning

Innen butikkinnredninger så er vi stort sett utførende av arbeider . Vi monterer innredninger for flere butikkutstyrslevrandører som blant annet Expedit Norge as - Løwini Bodø as og Norco Spektra as .  

Les mer her..

Hotell

Systeminnredning

Levering og montering av system-vegger og systemhimlinger.

bottom of page